we make markets. worldwide.

  Creativeworld

  Messe for de kreative

  Creativeworld er verdens førende messe for hobbyartikler, håndarbejde, tekstildesign samt rekvisitter og materialer til kunstnere og den grafiske branche. Creativeworld har over 300 udstillere fra cirka 30 lande.

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  Messenyt

   

   

   

   

   

   

   

   

  På Creativeworld Trend Show præsenteres de nyeste trends inden for det traditionelle kunsthåndværk, som er blevet genopdaget på en moderne måde, og på Creativeworld Forum er der et stort antal workshops med eksperter og kreative.

  Det visionære kontor

  For at markere opdelingen af produkter til det professionelle kontor og produkter til det private marked, skoler etc. er Paperworld opdelt i de to hovedområder ’Office’ og ’Stationary’. På ’Office’ præsenteres alle former for kontorudstyr, kontormaskiner, skrive- og tegneredskaber samt fagmessen ’Remanexpo’. På ’Stationary’ vises papirprodukter, skoleartikler, gaveartikler, gaveindpakning, bordekorationer, festartikler, lykønskningskort og kalendere m.v. På begge hovedområder vil der være sektionerne ’International Sourcing’, der henvender sig til storindkøbere.

  Messe for de kreative

  Creativeworld er verdens førende messe for hobbyartikler, håndarbejde, tekstildesign samt rekvisitter og materialer til kunstnere og den grafiske branche. Creativeworld har over 300 udstillere fra cirka 30 lande. På Creativeworld Trend Show præsenteres de nyeste trends inden for det traditionelle kunsthåndværk, som er blevet genopdaget på en moderne måde, og på Creativeworld Forum er der et stort antal workshops med eksperter og kreative.

  Se næste års trends

  De internationale nyheder og de topaktuelle trends for de kommende år er i fokus på Paperworld og Creativeworld. For at give internationale indkøbere, designere, detailhandlere etc. en topaktuel orientering om den aktuelle udvikling på markedet samt forbrugernes fremtidige krav arrangeres særudstillingerne Trend Show Paperworld og Trend Show Creativeworld, hvor designstudiet bora.herke præsenterer de nyeste internationale trends og udviklinger, og kommer med deres bud på hvilke farver, materialer og produktideer, der vil komme til at præge markedet i de kommende år. Hver dag arrangeres der ture på messen, hvor trend guides tager de besøgende med rundt på Trend Showet.

  Udstiller Ønske

  Hvis I ønsker at udstille, så ring på (+45) 39401122 eller skriv til os på dimex(at)dimex.dk


  Creativeworld Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Creativeworld udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation