we make markets. worldwide.

  Paperworld

  The visionary office and the stationery trends

  ’Hello tomorrow’ er sloganet for Paperworld. Sloganet understreger, at fremtiden starter med Paperworld, der er verdens største fagmesse inden for gaveartikler og papirvarer til kontoret, private, skoler, hobby, den grafiske industri og IT-branchen.

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  Messenyt

   

   

   

   

   

   

  Paperworld 2017 er også det vigtigste forum og kilde til nye ideer samt den vigtigste ordremesse for både detailhandlen, grossister og storindkøbere af gaveartikler og papirvarer.

  Sideløbende med Paperworld 2017 afholdes også fagmessen Creativeworld 2017, der præsenterer produkter til hobby og de kreative.

  Det visionære kontor

  For at markere opdelingen af produkter til det professionelle kontor og produkter til det private marked, skoler etc. er Paperworld opdelt i de to hovedområder ’Office’ og ’Stationary’. På ’Office’ præsenteres alle former for kontorudstyr, kontormaskiner, skrive- og tegneredskaber samt fagmessen ’Remanexpo’. På ’Stationary’ vises papirprodukter, skoleartikler, gaveartikler, gaveindpakning, bordekorationer, festartikler, lykønskningskort og kalendere m.v. På begge hovedområder vil der være sektionerne ’International Sourcing’, der henvender sig til storindkøbere.

  Messe for de kreative

  Creativeworld er verdens førende messe for hobbyartikler, håndarbejde, tekstildesign samt rekvisitter og materialer til kunstnere og den grafiske branche. Creativeworld har over 300 udstillere fra cirka 30 lande. På Creativeworld Trend Show præsenteres de nyeste trends inden for det traditionelle kunsthåndværk, som er blevet genopdaget på en moderne måde, og på Creativeworld Forum er der et stort antal workshops med eksperter og kreative.

  Se næste års trends

  De internationale nyheder og de topaktuelle trends for de kommende år er i fokus på Paperworld og Creativeworld. For at give internationale indkøbere, designere, detailhandlere etc. en topaktuel orientering om den aktuelle udvikling på markedet samt forbrugernes fremtidige krav arrangeres særudstillingerne Trend Show Paperworld og Trend Show Creativeworld, hvor designstudiet bora.herke præsenterer de nyeste internationale trends og udviklinger, og kommer med deres bud på hvilke farver, materialer og produktideer, der vil komme til at præge markedet i de kommende år. Hver dag arrangeres der ture på messen, hvor trend guides tager de besøgende med rundt på Trend Showet.

  En bog med farver, mønstre og materialer

  Alle nyhederne på Paperworld Trend Show og Creativeworld Trend Show udgives i en Trend Book, der kan fås gratis på messen og kan downloades fra messens hjemmeside. I bogen findes en detaljeret beskrivelse af trends for former, mønstre, materialer og farver.

  Events, konkurrencer og særudstillinger

  På Paperworld og Creativeworld er der et stort program af events og særudstillinger. Endvidere er Paperworld og Creativeworld også stedet, hvor resultater af brancherettede konkurrencer afsløres, præmierne uddeles og de prisbelønnede produkter udstilles. Det er blandt andre designkonkurrencen for lykønskningskort, Product of the Year, Recycler Award og Creative Hands Award. En fuldstændig oversigt kan findes på messernes hjemmesider.

  Show us!

  På Paperworld være et ’Competence Center Greeting Card’, hvor branchens organisation vil præsentere de nyeste trends inden for lykønskningskort, og under sloganet ’Show us!’ afholdes en designkonkurrence om de bedste lykønskningskort. De indsendte kort vil blive bedømt efter kriterierne: håndværk, originalitet og præsentationskvalitet. De ti bedste lykønskningskort vil blive udstillet på Café Card.

  Christmasworld og Floradecora

  Sideløbende med Paperworld, Creativeworld og Remanexpo afholdes fagmesserne Christmasworld og Floradecora. De besøgende kan besøge alle fagmesser på det samme adgangskort.

  Udstiller Ønske

  Hvis I ønsker at udstille, så ring på (+45) 39401122 eller skriv til os på dimex(at)dimex.dk


  Paperworld Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Paperworld udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation