we make markets. worldwide.

  Cleanzone

  Renrums teknologi tager til

  Renrums teknologi bliver stadig vigtigere. Som de juridiske og kvalitetskrav bliver strengere, henvender flere og flere virksomheder sig til produktion i renrum. Mange industrisektorer opdager de mange fordele og anvendelsesmuligheder ved renrum. Desuden har de hurtige fremskridt i de seneste år resulteret i mindre, mere effektive og mere fleksible renrum, hvilket fører til en markant reduktion i indsats og omkostninger.

   

   

   

   

   

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  På Cleanzone er beslutningstagerne i stand til at opnå et glimrende overblik over hvert trin i processen, fra planlægning og konstruktion af renrum til dens drift. Messen byder på utallige ideer, produkter og løsninger til dette formål, mens de praktiske demonstrationer er til stor hjælp for beslutningsprocessen.


  Sideløbende med Cleanzone afholdes en kongres, der tilbyder de besøgende videnskabelige præsentationer afholdt af top internationale eksperter.

  Cleanzone afholdes 27-28 oktober 2015 i hal 4.0 / Messegelände Frankfurt.

  Udstiller ønske

  Det er svært at få standplads på de store tyske messer, men ring os op og lad os tale om de produkter, De ønsker at udstille, eller send os en E-mail på dimex(at)dimex.dk. Vi sender Dem gerne anmeldelsesformularerne og priser.

  Toolbar-Navigation