we make markets. worldwide.

  Light + Building

  Connected - Secure - Convenient

  Med det nye motto: ’Connected - Secure - Convenient’ signalerer Light + Building 2018, der er verdens største, internationale fagmesse for belysning, arkitektur og teknik, at messen ikke blot handler om intelligente og netværksbaserede løsninger, fremtidsorienterede teknologier og designtendenser samt bygningers økonomisk effektivitet, men også om komfort og sikkerhed for brugerne.

   

   

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  Messenyt

  Tre nøgleområder på samme messe

  Som verdens eneste fagmesse, der kombinerer arkitektur og teknologi præsenterer Light+Building 2018 på samme tid og sted de tre nøgleområder for integreret bygnings-planlægning: ’Belysning’, ’Elektrisk installationsteknik’ og ’Bolig- og bygningsautomatisering’

  Digitaliseret belysning

  På Light + Building 2018 finder man hele spektret af belysningsteknik, der i dag er domineret af nye belysningstyper og innovative, energibesparende belysningssystemer. Digitalisering har banet vejen for en ny dimension af armaturdesign, og de belysningsteknologiske innovationer har fokus på mennesker og deres personlige behov, blandt andet ved hjælp af ’Human Centric Lighting’ (HCL), der omhandler lysets påvirkning af mennesker samt deres sundhed, præstationsevne og trivsel.

  Installationsteknik og bygningsautomatisering

  For den bygningsrelaterede el-branche er ’Elektrisk installationsteknik’ i forbindelse med bygningsautomatisering den vigtigste fagmesse inden for intelligent bygningsteknik. Sektoren ’Bygningsautomatisering’ dækker med cirka 200 udstillere hele verdensmarkedet for denne højteknologiske branche med et overvældende udbud af fremtidsrettede løsninger inden for bygningsautomatisering, ejendomsstyring samt service og vedligehold.

  Bygningsautomatisering og sikkerhed

  Et af fokuspunkterne på den kommende messe vil være sikkerhed og sikkerhedsteknologi. Kombinationen af forskellige systemer, såsom videoovervågning og adgangskontrol og deres integration i bygningsautomatisering er vigtige aspekter af interesse for både industrien og brugerne. Bygningsautomatisering og sikkerhedsteknologi vil for første gang blive koncentreret sammen i hal 9.1, hvor også særudstillingen ’SECURE! Connected Security in Buildings’ vil findes. På konferencen ’Intersec Forum’ vil der i fem dage blive fokuseret på sikkerhed inden for bygningsteknologi, og gennem brochuren ‘Guide to Safety and Security Technology’ bliver de besøgende informeret om alle de udstillere på Light+Building 2018, der har sikkerhed på programmet.

  Se de nye trends

  På Trend Forum i hal 6.1 præsenterer design bureau bora.herke.palmisano de nye trends inden for boligindretning. Trend Forum er specielt rettet mod grossister og detailhandlere, arkitekter, designere og indretningsarkitekter. På denne specialudstilling visualiseres forskellige scenarier for boligindretning ved hjælp af udvalgte nye og klassiske produkter integreret i usædvanlige rumindretninger i fire stilarter: ’Evoke emotions’, ’Imagine mutation’, ’Revive homeliness’ og ’Create history’. Guidede ture med designerne fra bora.herke.palmisano giver de besøgende en mulighed for at supplere egne indtryk med vigtige fakta.

  Ny struktur for events på Light+Building

  For at gøre det lettere for de besøgende at overskue og udvælge i det store program af forskellige events og særudstillinger på Light+Building 2018, har arrangørerne introduceret en ny struktur for det store program af events, idet man opdeler programmet i fire hovedområder: ’Emotion’, ’Selection’, ’Skills’ og ’Career’. ’Emotion’ omfatter de mange særudstillinger, ’Selection’ guidede rundvisninger, konkurrencer og prisuddelinger, ’Skills’ forskellige, faglige konferencer og seminarer m.v. og ’Career’ særudstillinger for unge designere, job-messe og uddannelsestilbud. En fuldstændig oversigt kan findes på messens hjemmeside.

  Nyt, bredere koncept for ’Luminale’

  For ottende gang afholdes belysningsbiennalen ’Luminale’ parallelt med Light+Building. I 2018 bliver det imidlertid med et nyt koncept, idet festivalen udover at fokusere på belysning nu også skal omfatte sociale og by-mæssige emner og præsentere innovative løsninger til bylivet. Ved dette fantastiske kulturarrangement er selve Frankfurt by i aften- og nattetimerne oplyst og udsmykket på de mest fantastiske måder, idet udstillere, designere, kunstnere, handel og videnskab præsenterer nye, kulturelle dimensioner inden for belysning og bydesign.

  Udstiller ønske

  Det er svært at få standplads på de store tyske messer, men ring os op og lad os tale om de produkter, De ønsker at udstille, eller send os en E-mail på dimex(at)dimex.dk. Vi sender Dem gerne anmeldelsesformularerne og priser.

   


  Light+Building Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Light+Building udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation