we make markets. worldwide.

  IFFA

  Verdens største messe for kødindustrien

  Hvert tredje år er fagmessen IFFA årets vigtigste begivenhed, hvor den internationale kødindustris leverandører mødes med professionelle fagbesøgende fra hele verden for at udveksle de seneste nyheder om slagteriteknik, forarbejdning, emballering og ikke mindst salg. Hertil kommer en grundig orientering fra udstillerne om de nyeste trends i den internationale delikatesseindustri.

   

   

    

  Messenyt om IFFA 2016

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  IFFA´s succes bygger på et effektivt koncept, hvor branchens leverandører mødes med professionelle fagbesøgende fra hele verden, for at udveksle de seneste nyheder om slagteriteknik, forarbejdning, emballering og ikke mindst salg. Hertil kommer en grundig orientering fra udstillerne om de nyeste trends i den internationale delikatesseindustri. IFFA er kødbranchens vigtigste mødested, når det gælder nye kontakter mellem producenter og aftagere af maskiner, udstyr og tilbehør til virksomheder inden for branchen uanset størrelse og type.

  Udstillingsudbuddet omfatter maskiner og udstyr til hele proceskæden fra slagtning, opskæring og viderebehandling til pakning, salg, butiksinventar og værktøj. Mange af disse maskiner bruges ikke kun i kødindustrien, men også til produktion af andre levnedsmidler.

  Udstiller ønske

  Det er svært at få standplads på de store tyske messer, men ring os op og lad os tale om de produkter, De ønsker at udstille, eller send os en E-mail på dimex(at)dimex.dk. Vi sender Dem gerne anmeldelsesformularerne og priser.

  Toolbar-Navigation