we make markets. worldwide.

  Christmasworld

  De nyeste produkter og trends

  Christmasworld er verdens største fagmesse for festudsmykning, julepynt, blomsterdekorationer, produkter til karneval og parties etc. Med sit motto: ’The World of Event Decoration’ understreges det, at fagmessen Christmasworld er en messe for alle årets fester og ikke kun for julen. Mottoet understreger samtidig messens internationale position.

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  Messenyt

   

   

   

  Stedet, hvor branchefolk mødes

  Christmasworld er uden sammenligning branchens mest internationale fagmesse, som tiltrækker stadig flere og flere udstillere og besøgende. På Christmasworld vises de nyeste trends, og udbuddet sætter både kreative og kvalitative normer for såvel producenter som forhandlere. Den sidste Christmasworld tiltrak 953 udstillere og over 39.000 besøgende fra hele verden, og befæstede dermed sin stilling som den førende messe, der sætter dagsordenen for branchen.

  Paperworld, Creativeworld og Remanexpo

  Sideløbende med Christmasworld og Floradecora afholdes fagmesserne Paperworld, Creativeworld og Remanexpo i hallerne 1, 3, 4, 5 og 6. De besøgende kan besøge alle fagmesser på det samme adgangskort.

  Den nye messe: Floradecora

  Friske blomster, planter og blomsterdekorationer bliver en stadig vigtigere del af udsmykningen i forbindelse med årets festlige begivenheder og højtider. Derfor får dette produktområde for første gang under navnet ’Floradecora’ sin helt egen messe på Christmasworld i hal 11.1. Med et nyt, innovativt udstillingskoncept forener Floradecora friske blomster med udsmykninger til årets højtider og fester. Floradecora er i høj grad en ordremesse, som henvender sig til blomsterhandlere, gavebutikker, møbelbutikker, dekoratører, restauranter, hoteller, havecentre, etc.

  Surprise, Surprise

  Særudstillingen ’Surprise, Surprise’, der afholdes i Galleria 1 præsenterer specielle udsmykninger til store offentlige områder, butiksvinduer og salgslokaler. Som navnet på udstillingen antyder, vil den præsentere en helt ny verden af overraskende festudsmykninger med uventede virkninger i sukker-og-candy farver. Udstillingen præsenterer produkter fra messens udstillere kombineret med masser af friske blomster og planter.

  Eksklusivt businessprogram

  Sammen med German Council of Shopping Centers arrangerer Messe Frankfurt et eksklusivt Premium-program af foredrag og konferencer. Emnerne er eksempelvis ’Fremtidens indkøbscentre’, ’Hvad er Retail 4.0?’og ’Hvorledes lever vi op til de voksende kundekrav? På årets konference er Tyrkiet inviteret som gæsteland, og en række tyrkiske foredragsholdere vil fortælle om Tyrkiet som ’Shopping paradise’.

  Særudstillinger og workshops

  Ud over ’Trend Show Christmasworld’ og ’Surprise, Surprise’ er der også flere særudstillinger blandt andre: ’German Christmas Crafts’, med kunst og kunsthåndværk fra Tyskland og ’Consept Decorations’, der viser butiksdekorationer i stor skala, samt ’Asian Select’, der præsenterer produkter fra Asien. I ’Christmasworld Forum’ bliver der afholdt en række workshops i foyeen til hal 11.1. En fuldstændig oversigt over særudstillinger, workshops og konferencer kan findes på messens hjemmeside.

  Udstiller Ønske

  Hvis I ønsker at udstille, så ring på (+45) 39401122 eller skriv til os på dimex(at)dimex.dk


  Christmasworld Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Christmasworld udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation