we make markets. worldwide.

  Musikmesse

  Verdensmesser for musik, lys og lyd

  Musikmessen i Frankfurt er den største internationale fagmesse for musikinstrumenter og produktion og markedsføring af musik.
  Her får du mulighed for at opleve de nyeste produkter, du kan møde og høre kendte kunstnere på workshops og ved produktdemonstrationer.

   

   

   

   

   

   

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  Nyt koncept for begge messer

  For at fastholde sin position som verdens førende messer for musikinstrumenter, musik produktion, event- og sceneteknologi m.v. har Messe Frankfurt iværksat en række nye initiativer og besluttet at forny messernes koncepter, så de er parate til at imødekomme de fremtidige krav til eksempelvis mere standplads. Samtidig har de to messer geografisk byttet plads, således at Musikmesse 2017 er placeret i de vestlige messehaller og ProLight+Sound 2017 i de østlige messehaller.

  Musikproduktion og musikinstrumenter

  Musikmesse 2017 omfatter akustiske og elektroniske musikinstrumenter, musiksoftware og -hardware, noder, udstyr og tilbehør. Der udstilles mere end 30.000 musikinstrumenter samt et kæmpeudbud af udstyr og alt, hvad der vedrører musikmarketing og service på musikinstrumenter. Endvidere vil der være en stort antal koncerter forskellige steder på messeområdet.

  Udstiller ønske

  Det er svært at få standplads på de store tyske messer, men ring os op og lad os tale om de produkter, De ønsker at udstille, eller send os en E-mail på dimex(at)dimex.dk. Vi sender Dem gerne anmeldelsesformularerne og priser.


  Musikmesse Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Musikmesse.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation