we make markets. worldwide.

  ISH

  Optimal kombination af vand og energi

  Mottoet for ISH 2017 er ’Water. Energy. Life’. Dette afspejler klart, hvor fokus er på verdens førende fagmesse for bygnings-, energi- og klimateknik, sanitet og vedvarende energiformer.

   

   

   

   

   

   

   

   

    

  Messenyt om ISH 2017

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  Med sit brede spektrum af ny teknologi, fra bæredygtige sanitære løsninger, innovativt badeværelsesdesign og energieffektive opvarmningsteknologier kombineret med vedvarende energi til miljøvenlige klimaanlæg, køling og ventilationsteknologi, dækker ISH 2017 alle aspekter af fremtidsorienterede bygningsløsninger.

  Energi og vand i fokus

  At energi og vand er i fokus på ISH 2017 betyder, at messen er opdelt i de to store udstillingsområder: ’Energy’ og ’Water’. Desuden udgør installationsteknologi også et stort udstillingsområde.

  ’Water’ omfatter produktområdet ’The Bathroom Experience’, der sætter fokus på, hvordan vandet anvendes og især på bæredygtighed og behandling af drikkevand. Dette vil blive suppleret med præsentationer af baderumsløsninger, hvor design og funktion er i harmoni. På produktområdet ’World of Installation Technology’, der også hører ind under ’Water’ præsenteres de nyeste produkter og løsninger inden for installation af VVS-anlæg.

  Udstillingsområdet ’Energy’ omfatter først og fremmest det store produktområde ’Building and Energy Technology/Renewable Energies’, der præsenterer produkter og løsninger inden for effektive varmesystemer og vedvarende energi. Desuden omfatter det også ’Aircontec’/Air-conditioning, Cooling and Ventilation Technology’ med køle- og ventilationsteknologi samt ’Home and Building Automation, Energy Management’, der danner rammen om udstillere inden for bolig- og bygningsautomation, energistyring og måle- og styringsteknik.

  Nyt show: ’Bathroom Workshop’

  På ISH 2017 præsenteres for første gang specialudstillingen ’Bathroom Workshop - We present the future!’, der specielt henvender sig til VVS-installationsbranchen. På denne specialudstilling præsenteres fremtidens installationsteknik for sanitære installationer, og fordelene ved præfabrikation præsenteres her på en klar og tilgængelig måde, med vægt på praktiske spørgsmål. Som eksempler demonstreres opbygningen af et komplet badeværelse ved anvendelse af præfabrikerede installationssystemer.

  Nye trends i baderummet

  På ISH 2017 kan man se alle de nyeste trends overalt på messen, men på to særudstillinger vil der være specielt fokus på disse. På særudstillingen ’wall + floor’ præsenteres innovative produkter og indretningskoncepter for gulv og væg.

  I Trend Forum, vil der under titlen ’Pop up my Bathroom’ være en særudstilling af baderums-trends, der gennem baderumsscenarier giver en forsmag på den kommende sæson. I tilknytning hertil kan man i ’Pop up my Bathroom   Atelier’ hente inspiration gennem løbende foredrag og diskussionsgrupper.

  Baderum 4.0

  Designstuderende fra Hochschule für Gestaltung i Offenbach am Main og den tyske VVS-forening Zentralverband Sanitär, Heizung, Klima – ZVSHK har sammen gennemført projektet ’Bathroom 4.0’, der belyser digitaliseringen i VVS-industrien. Resultaterne af projektet offentliggøres for første gang på ISH 2017. Ved hjælp af 3D-briller vil messens besøgende kunne få en idé - i virtual reality - af de studerendes nyudviklede koncepter.

  Fremtidens energi - vi har løsningerne

  Under overskriften ’We have the solutions’ præsenterer Bundesverband der Deutschen Heizungsindustrie - BDH og Messe Frankfurt moderne, højeffektiv opvarmningsteknologi i ’Technology and Energy Forum’. Her vil man kunne høre om alle de aktuelle emner inden for opvarmning, herunder de nyeste, moderne varmeanlæg og de forskellige energikilder. Der tages også et kig ind i fremtiden: Hvilken rolle vil digitaliseringen spille inden for opvarmning? Hvilke energikilder vil dominere opvarmningsmarkedet i fremtiden?

  Workshops, events og særudstillinger

  På ISH 2017 er der et stort program af workshops, events og særudstillinger. En fuldstændig oversigt kan findes på messens hjemmeside.

  Designkonkurrencer

  ’Design Plus powered by ISH’ er titlen på en designkonkurrence, der præsenterer innovative og fremtidsorienterede produkter fra udstillerne på ISH 2017. De præmierede produkter vil blive vist på en særudstilling på messen. På særudstillingen præsenteres også de projekter, der har modtaget arkitekturprisen ’Innovation Award Architecture and Technology’, som uddeles på ISH 2017. I lighed med tidligere uddeler den tyske VVS-forening ZVSHK på ISH 2017 produktprisen ’Bathroom Comfort for Generations’. Prisen gives til produkter, der, efter principperne i ’Design for All’, kombinerer enkel installation med komfort og sikkerhed. Endvidere uddeles prisen ’Ofenflamme’, der er en designpris for individuelt opmurede kakkelovne.

  Udstiller ønske

  Det er svært at få standplads på de store tyske messer, men ring os op og lad os tale om de produkter, De ønsker at udstille, eller send os en E-mail på dimex(at)dimex.dk. Vi sender Dem gerne anmeldelsesformularerne og priser.


  ISH Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts ISH udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

   

  Toolbar-Navigation