we make markets. worldwide.

  Texcare

  Innovative produkter og fremtidsrettet service

  Hvert fjerde år er fagmessen Texcare International i Frankfurt am Main årets vigtigste begivenhed, hvor den internationale vaskeri- og renseriindustris leverandører mødes med professionelle fagbesøgende fra hele verden for at udveksle de seneste nyheder inden for af maskiner, udstyr og tilbehør til vaskerier, renserier og udlejning af tekstiler.

   

   

   

   

  Messenyt om Texcare 2016

   

  Halplan

  Udstillere

  Messens hjemmeside

  Maskiner og udstyr til hele branchen

  På Texcare International 2016 kan de besøgende se de nyeste, innovative teknologier, energibesparende metoder, effektive serviceydelser samt kundetilpassede koncepter. Udstillingsudbuddet omfatter blandt andet maskiner, systemer og udstyr til farvning, vask og rensning af tekstiler, gulvtæpper og møbler samt tørring og efterbehandling af tekstiler. Der er også produktgrupper med maskiner og udstyr til produktion, lagring og genanvendelse af energi samt vandbehandling og mindskelse af vandforbrug. En produktgruppe præsenterer ingredienser og systemer til rensning, efterbehandling og desinficering af tekstiler.

  Større udstillingsareal

  Texcare International 2016 bliver den hidtil største Texcare-messe idet udstillingsarealet bliver udvidet med ikke mindre end 10.000 m2, idet både messens hal 8 og hal 9 bliver taget i brug. Den sidste Texcare International i 2012 havde et udstillingsareal på 30.700 m2, så der er tale om en væsentlig udvidelse. Denne messe havde 262 udstillere og 15.650 besøgende, og arrangørerne satser på, at disse tal bliver markant overskredet på Texcare International 2016 på grund af det udvidede udstillingsareal.

  Fokus på digitalisering

  Som det er tilfældet i andre industrier vil digitalisering være en vigtig del af fremtiden for industrien for vedligehold af tekstiler. Konceptet ’Industri 4.0’, der står for netværksbaseret datakommunikation mellem alle personer, maskiner etc. i hele produktionskæden, har allerede nu gjort sit indtog, og vil være et af topemnerne på Texcare International 2016 – både i det konferenceprogram, der ledsager messen og på selve messen. Fremtidige produkter og systemer til identifikation, overvågning og styring af varestrømme samt ’smarte’, automatiserede vaskerier og renserier vil således blive præsenteret af flere udstillere på messen.

  Texcare Forum 2016

  Texcare Forum 2016 er det store konferencearrangement på Texcare International 2016. Programmet for konferencen omfatter emnerne Industri 4.0, bæredygtighed og ressourceeffektivitet, fremtidens innovative og multifunktionelle tekstiler samt grund- og efteruddannelse. Texcare Forum 2016 finder sted fra den 11. – 14. juni 2016 om eftermiddagen. En fuldstændig oversigt over events og programmet på Texcare Forum 2016 kan findes på messens hjemmeside.

  Behandling af multifunktionelle tekstiler

  Tekstiler og beklædning er i dag udstyret med en bred vifte af funktioner, der giver beskyttelse og komfort på arbejdspladsen og under fritidsaktiviteter. Åndbarhed og resistens mod varme, vind, vand, olie og kemiske stoffer samt beskyttelse mod flammer er blandt de vigtigste egenskaber ved moderne tøj. Men disse specielle effekter varer ikke evigt. Tekstilerne er påvirket af stoffer som sved, snavs og kemisk eller biologisk forurening, som kan gøre tekstilerne i sig selv til en risikofaktor. Kun korrekt pleje kan give tøjet deres funktionalitet og beskyttende egenskaber tilbage. På Texcare International 2016 præsenteres den seneste udvikling på områderne maskiner, vaske- og rensemidler og tekstilforskning, der har til formål er at bevare værdien og funktionaliteten af professionel, beskyttende og udendørs beklædning og kirurgiske tekstiler.

  Internationale kvalitetskonkurrencer

  I forbindelse med Texcare International 2016 uddeles en række brancherelaterede, internationale priser inden for forskellige kategorier:

  • ’RWin’ er tre priser, der gives til firmaer inden for vedligehold af tekstiler for kreative ideer på områderne marketing og annoncering, service, innovationer og firmakoncepter.

  • Priserne ‘WRP-Star’ gives til vaskerier og renserier, der har udmærket sig inden for et af disse områder. Vinderne bliver automatisk nomineret til CINET Global Best Practice Awards, der også uddeles på messen. Denne pris gives for kvalitet, nye forretningsmodeller, innovation og bæredygtighed.

  Udstiller Ønske

  Hvis I ønsker at udstille, så ring på (+45) 39401122 eller skriv til os på dimex(at)dimex.dk

  Smartphone App Texcare
  Texcare Navigator er en App og guide til besøgende på Messe Frankfurts Texcare udstilling.

  Download App'en til:

  iPhone

  Android

  Toolbar-Navigation